pengikut terbaik

Tuesday, January 5, 2010

Diet yang berkesan..

For over a year,...aku dah cuba utk kurangkan berat badan...
badan yang dulunye mcm badak... sekarang dah ada shape yg membanggakan...
bukannye sbb nak dengar org puji, nak pikat2 org ke apa..
tapi, lebih kepada pencapaian diri sendri...
bila tengok kat cermin... terasa diri nih cantik...
ye...sume orang pon ada kecantikan nye yang tersendri..
pekata kalau aku serlahkan kecantikan aku kan?
bukan ke " kecantikan tuh hak milik semua wanita"
dan dari situh la aku cuba dan berusaha gigih mengembalikan figure ala2 hot,
zaman muda2 dulu... and this time... serius xnak gain weight lagik! (tobat2)
the Bf penah cakap... sekarang badan lebih menarik... well.... ~~~
tapi kisah kawin,... masih lagi xde progress....
walaupon aku berusaha secara senyap... kisah tawan menawan hati ini dan itu....
tapi kisah kami? masih sama.... ntah lah!!! :((

2 comments:

MooN said...

mmg ssh nk tau ape maksud lelaki nie..walaupun dah byk kali bagi hint..whteva pun nyah.. i want u to keep it up..u dah cantik skrg nie..

Nina Conswella said...

thanks hon....
hope everything will work out well...
sob sob...