pengikut terbaik

Wednesday, September 29, 2010

hari jadi seorang bintang (lah sangat)

hari nih besday adik saye.
21 tahun yang lalu. 
dia lahir sebagai budak yang paling berat di abad ini.
tarikh lahirnye : - 29.09.19.89.
tuh mase umor 2tahun kot. 
comel sungguh!! 
tuh dia. budak kontot bajet rambut cool. 
sebab ade belah tengah.
pastu.. skip! malas nak carik gamba dia lagi. 
nih mase umo 17 kot. nak hespiyem. bole lagi jalan jalan.
sume muke tahan sejuk.
 nih gamba latest. hari raye.
takde sape wish happy birthday kat dia.
sebab dia tak tulis date of birth kat fesbuk.
takut kene baling telur lagi.
haha.
dah besa sekarang budak nih...
bile da besa. da pandai mintak hadiah. 
nih yang dia post kat wall fesbuk saye tadi.. 
ade dialog sket :-

saye : ais, berape harge kasut nih.?
ais : owh. tujuh hatus je.
saye : hah? kapak mahal. tarok kat kaki je pon!!!!

sambil memandang dengan mata sayu, dan memegang bahu saye, beliau berkata dengan tenang

ais : nina, kalau dah namenye kasut. memang la letak kat kaki.
tak kira la kalau harga dia 3.2 juta sekali pon...

T__T

19 comments:

Kuman Chaos said...

anda bintang pada orang yang sayang...
kuman "bohong putih .." Entry

diana said...

beli je..
duit boleh cari..
adik beradik
itu je la sampai bile2..
heheh

appledia said...

Pandai adek awak buat "lawak"!^_^

Nina Nurziana said...

kumah : saje perli dia. bajet bintang, pakai kasut nak mahal aje.

diana : tetiap taun gini.. parah..

appledia : "pandai" sgt .. ahahaa

NUNU EERA said...

wah.. btul2 pow 2.. hepi bezday 2 him..;)

h a n i e said...

same besday as mine...
hepi besday utk dia..hahahaha

zazaw said...

kak ,
kasut tuh memang mahal (:
kalau zazaw , elaun 10bulan baru boleh bei
ngeeee :)

toyolkiut said...

boleh tak kalau..
TK nk jd gf dia..offer ni..
hahahaha...
epi beday..
moga panjang usia, sihat sentiasa...

Nina Nurziana said...

nunu & hanie & tk - thank you for the wish

zazaw : kan!! xsanggop!!

Mr Noble said...

haha! betul la tu letak kat kaki :p
hepi birthday to ur bro :D

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

wahhhhh...
giler mahal...
tapi nasib bek purple...i loike!
Selamat hari lahir to ur bro:)

Nina Nurziana said...

mr noble : kejam kan mintak adiah memahal..

ismi : kite pon suke perpel gak. =))

Dewi's Artwork Station said...

hahahaha..terkedu kakaknya... :D

Nina Nurziana said...

tuh la... tak terkata.. haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat hari lahir buat adik akak;DD moga panjang umo, murah rezeki slalu.

Uruchimaru @ kf said...

jadi beli ke adiah kasut yg 7 rat tu ke?

Nina Nurziana said...

fifiey : mekasih..

kf : adeh... kotak je belikan.. haha

makdara TERdiva said...

haha! cute jer jawapan dia.. :)

Nina Nurziana said...

kiut? rase nak pukul je. haha