pengikut terbaik

Monday, September 27, 2010

sehari ahad.

Ahad. rahimah ajak berblogging diluar.
dia amik kat umah. gembira.
dia kate, muke aku same bulat ngan bantal kat blakang tuh. huhu..
aku memang suke bermassage di beri hitam.. tp..
xdela sampai bermassage sambil memandu... sib baik tiba di destinasi ngan selamat.huhu
da sampai stubucks.. idea takde..
lepak jugak berejam.. tetapi masih sengal.. kitorang pg spa...
wat medicure ngan pedicure. 
kilat tak kuku...

rase kaki lebih bersih dari biase...
pas kuku dah lawa.. kami lepak lagi...
lapo...
dalam sekelip mate je leh abis...
rahimah masih terkial kial..
aku da abis mee sepinggan.. tp idea masih tiada..
walaubagaimanapunn...
kami gembire dapat luangkan mase bersama..

9 comments:

nur said...

kenapa cik sayur tu tak dimakan?

ALL IN ONE

Ir-Shah said...

cek nak join boleh x?? :)

Rahimah said...

wahhh..dah kuar dah entry baru nih..aku nye lom lagi..idea xde..huhuhu~

Uruchimaru @ kf said...

beshlah nina..cayalah !

ni baru betul2 bloger ye tak? hee (*_*)

mightymie said...

salam kabar lame tak menziarah wahhh ke mane nih nampak sonok sgt :)

J.M.R said...

THE END...setel gk 1 entry, at last...hikhik

Kuman Chaos said...

hmm org lelaki macho tak kalau p buat pedicure or manicure? :D nak kena try la looks fun..
kuman "bohong putih .." Entry

gnesop.com said...

mmg best seronok!
x sia2 hari minggu..

Nina Nurziana said...

nur : sy karnivor :P

ir-shah : bole.. nx time..

rahimah : secara tbe tbe :D

kf : blogger lah sangat.. haha..

mightymie : ke au2

JMR : tuh la. finally.

kuman : try la..its fun!!

gnesop : kan!! best ^__^