pengikut terbaik

Tuesday, September 21, 2010

nak tuka name blog

Petang selase.
Aku lepak lua opis.
Bunyik tut tut kat beri hitam.
1 notifikasi di muka buku
Member aku tuka name blog dia.
Dia memang pandai menulis.

Adeke patut name blog dia


Adeh.. sabo je lah..
sekarang.. aku pon ingat nak tuka name.

Name baru :-

" Cerita yang bukan bukan tentang dia."

Amacam? Ok x? 

haha..



Sent from my BlackBerry® smartphone

11 comments:

Uruchimaru @ kf said...

tukar name blog ok tu nina,klu tukar url blog yg leceh tue..

Rahimah said...

hehehehe..
ne anak murid leh lawan cekgu beb?

Nina Nurziana said...

kf :- url still maintain... hihi...

rahimah :- happening giler hari nih... gumbira sungguh aku... haha

Black_roses92 said...

ok2.. kita sokong je.. jnji awak hepi.. :D

Mr Noble said...

kalau tukar url blog tu nnti trafik akan hilang jap kan?

MsXeRoZ Nicole said...

kreatif sungguh!

NUNU EERA said...

mcm mnarik je nma 2..hehe..

IHSAN KHAIRIR said...

camana tuka... kat meta name ek

Nina Nurziana said...

black roses - thank you

noble- haah. tp nak tuka nama ja, link sama

ms xerox - hihi..

nunu - xpun tukar ke "memang cerita tentang dia" hihi..

ihsan - change blog name, ade kat dashboard kot. ;)

fairus said...

Tak Pun Tukar Pada "BUKAN CERITA BUKAN DIA" :p

Nina Nurziana said...

haha.. bukan cerita bukan dia :D