pengikut terbaik

Saturday, September 4, 2010

16 hari lagi

Aku dapat kerja baru..
kerja yang aku penah apply setahun lalu..
tapi tak dapat.
kali nih.. aku dapat..


Mungkin post yang aku mintak kali nih lebih bersesuaian kot.
kalau aku start dengan company baru on this October the 1st.
tahun nih aku naik gaji 4 kali la kiranya

1st naik gaji sebab increment tahun nih
2nd naik sebab aku transfer post
3rd naik sebab allowance bertambah
4th naik sebab aku tukar kerja.

Alhamdulillah.. rezeki Allah..

so... 16 hari lagi untuk ke kerja baru...
seronoknya... ;)

8 comments:

Mr Noble said...

congratulations! :D
kerja apa tu?

lionteen said...

beshnye dpt keje baru..hehe

SyAmSuL AnUaR said...

dpt koje baru, menarik bunyinya..tahniah!!! keje pe tg bunyi mcm best tu..???

J.M.R said...

alhamdulillah..rezeki di hari raya kiranya lah kan..

Sharinginfoz said...

semoga kerja ni membuatkan happy dan selesa

Confirmed Buat Duit @Nuffnang

Nina Nurziana said...

thanks semua.. ;)

mazeermohamad said...

GOOD LUCK!!!

Nina Nurziana said...

thanks beb!! ;)