pengikut terbaik

Sunday, July 11, 2010

Germany : Final

musim bola dah nak abis..
EPL plak ar pasnih..
rindu lagi pada Germany.


semalam. ramai substitde turun.
Podolski, Klose, Lahm, Nueur, Badstuber tak tersenarai.Joacim Loew nak tunjuk dia ada pelapis yang hebat hebat.


gentar tak? hehe..
mari kita lihat senarai si penyumbat gol world cup musim ini.

Total Game : 7
Total Goal : 16

Thomas Muller - 5

Miroslav Klose - 4

Lukas Podolski -2

Cacau -1

Mesut Oezil -1

Arne Friedrich -1

Sami Khedira - 1

Marcell Jansen - 1

 Mueller, Khedira, Oezil dan Jansen sebanarnya adalah midfielder
Goal yang lebih banyak sepatutnya di harapkan dari Klose, Podolski dan Cacau
Yang terhebat, goal dari Friedrich, dimana beliau hanyalah defender.


Gol Againts - 5
Serbia - 1
England - 1
Spain - 1
Uruguay - 2


Germany's best Goolie : Manuel Neuer


Walaupun di tempat ke - 3 
Team muda Germany berjaya mengemparkan dunia bola sepak
dengan lontaran goal terbaik dan hantaran bola yang menambat hati.

seperti biasa.. aku tidak pernah pudar untuk menyokong 
Germany sampai bila bila 

12 comments:

Cikgu Din said...

Holland Kampione .Van Persie akan mengaum dan merembat.

millo said...

no3 pun ok gak..4tahun lg jerman akan juara

Khadija said...

Today is the final Spain & The Netherlands!! I am soo excited :)

fhunky-fhinky said...

thanx blogwalking..

tahniah untuk Germany walaupun tempat ketiga..

nice try juga tu..sampai gak 3rd place....

Nina Nurziana said...

tuh la.. tak sangka team muda mudi germany berjaya :D

diriku said...

GERMAN dpt no 3..ok dh 2 =]

keLiCious said...

**foot print**
Nice intro. As i do like germany team but too lazy to find out..!!
Thanks for your nanged..
Nanged back and clicked on ur adv as well. ^^

Nina Nurziana said...

thanks dearie ;)

Mr Noble said...

paul the octopus jugak yg menang.. well, tu pon kalu dia dia betting dimana dia predict kesemua match germany 100% betul termasuk match final spain vs belanda :)

Nina Nurziana said...

kalaulah si sotong pandai berbetting.... dah kaya raya dia..


ehhehee

enun said...

salam..

hohoo...
sy pn kipas-susah-mati GERMANY!!
dlu kini n slamanye....

(lmbtnyer komen kn,)actly baru jmpe blog nie..huhuhu..
menarik...=)

wish u besh of luck!!

Nina Nurziana said...

yeke.. hehe... xpe.. yg penting.. suke :D