pengikut terbaik

Tuesday, June 8, 2010

Mari Tingkatkan Traffic ke blog ;)


Thanks kepada anda dengan tips ini. -Talam Keladi


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.






PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.


2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie....



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google.

14 comments:

BeMiE said...

up jgn tak up.. anyway gud luck.. heehehe

Nina Nurziana said...

thanks.. hhehehe

rashid said...
This comment has been removed by a blog administrator.
APAN said...

erm...baik punye taktik tu...
semoge berhasil...
huhu...

hellioz said...

gwa xpaham

sbb byk nombor2...
tp lagu dido ni sedap
gwa nak lepak lame sk8

lme xdengar
gyahahahahaahha~

btw HI!
n thx for followin me~

APAN said...

sebenarnye pun x phm gak psl no2 ni...
cbe xplain sikit...
nak tnye tdi malu gak...
haha...

ween said...

xfaham, huuu.

dIng dOng said...

huhuhu...xfhm la..

zool said...

Dah cam sistem piramid MLM je plak...

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

Just visiting.
Following your blog now. Hope you can visit mine too. www.meoramri.blogspot.com

NANG ME

apanz86 said...

sudah follow..thanx for following me 2..dh klik skali..hehe :D

Nina Nurziana said...

kepade yg xfaham. sila copy paste .. untuk mendapatkan pemahaman yg lebih cemerlang...

huhuhuhu

myjarijari said...

heheh...skil baik nih...nak copy yer....thanks...

Nina Nurziana said...

sila sila..