pengikut terbaik

Monday, June 21, 2010

Jam 2.30 pagi. 7sebab aku masih gigih disini

game Italy vs New Zealand dah abis.
dengan penyudah 1 same.
dan aku.
masih belum tdo lagi.


maka. sila tunggu game Brazil vs Ivory Coast.
jika begitu.

perhatian!!

Aku bukan peminat Brazil.




antara sebab sebab kenape aku tak tido lagi 




2- sebabkan aku dengki adik aku masih tak ngantuk.buat buat bace paper konon! haih..


3- aku bace blog member terbaik aku, Dalia.. memang best.
rujuk gambar di screen laptop


4-aku nak tengok kehebatan gabungan Drogba, Kolou ngan Dindanne.

5-Kaka ensem.

6- tak ketinggalan, melihat pengadil Malaysia - subkhiddin


7- nak tengok Drogba jadik capten.



nih la dia manusia manusia yang masih gigih bersama aku.


dan. kami semua penyokong Germany. heeee ;)

kepade abang komentator -
sebut Cote d'Ivoire tuh slow slow sket....
laju laju jadik lain makna.. haha.

23 comments:

masturah idrus said...

hahahahahaahah....ayt last tak blh blah...

seksi nya penonton2 bola.. hehe

Nina Nurziana said...

hehe.. biase...

penonton - kalau ade adik beradik lelaki memanglah suke berlengging begini.

heee... ;)

l0veyd0veyd00 said...

yihaaa!! aku pun penyokong german ^^

mem said...

eee..biasa..kalu dh gila...bola..
WOOO...JERMAN...GO..GO..

Uruchimaru @ kf said...

brazil mmg mantap!

Nina Nurziana said...

german harus bangkit.... huhuhu

HEMY said...

aku tgok gak malam tadi brazil main sbb takleh tido ada cencurut dlm bilik

hudhud said...

gila bola u ni :))

MsXeRoZ Nicole said...

gigih sungguh~ eh i notice, ur hse sofa sama dengan rumah saya =) hahaha

Ili said...

hwa hwa hwa hilarious :))

Nina Nurziana said...

mmg gila bola pon.. hehe..

rase cam wasted lak siaran lain berbayar tp xtngok...heee :)

yo87 said...

erm, gile bola sama cam my sister. Siap bg komen lagi ttg footballcrazie, nk itu, nk ini la. LOL ;p

Eza Rashid said...

ahhaha...wah,,semagat bola,,,,hahahha,,,bgus,,spe kate ppuan kaki bangku,hik3,,,

kak ina kl said...

brazil dan ivoray coast sape yang menang ek..akak ni sokong brazil, argentia, holland...yang asia byk dah kantoi..

kak ina kl said...

brazil dan ivoray coast sape yang menang ek..akak ni sokong brazil, argentia, holland...yang asia byk dah kantoi..

millo said...

kaka sudah kena itu kad merah ish2
saya juga penyokong jerman..;)

Nina Nurziana said...

heeee :)

brazil menang 3 - 1 nan ivori coast

Bro Framestone said...

kne sebut slow2 ke... klu laju2 cam mane pulak ek...

lagi2 la time memalam nie huhuhu

Feel free to visit
BroFramestone Blog

MR. MIND said...

bagus betul kegigihan kamu, rahsianya makan oren bnyk....

Nina Nurziana said...

haha.. ari2 memang buah2 disediakan

untuk lebih gigih menonton bola. :)

a i d a ; said...

minat bola ea. huu~~

*ada award untuk nina.
ambik ye. :)

sHaH said...

rajin betol ye..

Nina Nurziana said...

hehe.. biase la.. ;)