pengikut terbaik

Sunday, June 13, 2010

Jemputan Perkahwinan

Ini adalah jemputan ke majlis perkahwinan aku.

sebelum kamu di jemput, aku nak tanya, 

ape itu Majlis kawin? 

adekah kawin itu hanya bersanding sanding?


dengan kek yang tinggi tinggi?


Dengan jemputan yang super ramai ?


atau dengan door gift yang menawan?


kenape mesti ada upacara berasingan untuk bernikah dan berkawin ?

bernikah bukan kawin kah?

Ade tak orang buat jemputan majlis perkahwinan
tapi sebenarnya majlis pernikahan?

mesti tak de kan.. sbb ape? sbb nikah tuh bukan kawin la kot..

ape itu majlis kawin?

jawapan aku.. senang je..majlis kawin itu adelah...




bila berterbit bersama kawan kawan yang terbaik


dan makanan yang sedap sedap ...





jadi sapa mau pegi majlis kawin aku..


meh aku banje makan kat mamak.



untuk kawan kawan yang terbaik dan makanan yang enak enak.. 
heheheee..





Anyway....



This is rock!


Selamat Berkahwin Hafedz.. semoga dapat anak ramai ramai.. hehe...


Ini adalah Hafedz aka Perantin.

11 comments:

suhaisweet said...

Really nice dude..I got one too Very Nice!

papabear said...

err... yg kawin ramai... nikah kurang sket... hahahah

kak ina kl said...

salam perkenalan dari akak..ehmm best tul pengantin lelaki tu..sporting habis kan..

Gee said...

best kan time kawen kita suma makan free..hehehe :-)

blakepaghe said...

loorrr..pakcik ingat kamu yang kawin.. tertipu i.. hehhe

Nina Nurziana said...

hehe... orang kawin mmg best kan... huhuhU~

Eida said...

ingatkan betul lah Nina jemput ke majlis kahwin.

Nina Nurziana said...

hehe... :P

Chia Wei said...

food looks nice

Chia Wei said...

food looks nice

Nina Nurziana said...

u shud taste it.. its real nice ;)